Szakadjon ki a nagyvárosi
nyüzsgésből

Szakadjon ki a nagyvárosi nyüzsgésből a Mercedes-Benz EQB 250 Limited Edition modelljével, és foglalja el új, Balaton-parti otthonát a Porto Bello Residence prémium lakóparkban. Hagyja, hogy otthonában elvarázsolja az időtlen elegancia, és élvezze az elektromos autózás élményét az úton.

A Codic Hungary és a Pappas Auto Magyarország együttműködésével egy új, fenntarthatóbb korszakba lépünk.

Vásároljon apartmant a Porto Bello Residence prémium lakóparkban 2024. május 31-ig, és az előszerződés megkötését, valamint a vételár 20%-ának kifizetését követően a promóció részvételi feltételei mellett, a Pappas Auto kereskedéseiben jelentős kedvezménnyel, akár 14 950 000 Ft-ért hozzájuthat a Mercedes-Benz tisztán elektromos járművéhez, a promócióban szereplő Mercedes-Benz EQB 250 Limited Edition modellhez.  A kedvezmény igénybe vételének feltétele, a Mercedes-Benz EQB 250 Limited Edition* megvásárlására irányuló adásvételi szerződés 2024. május 31-ig történő aláírása a Pappas Auto kereskedéseiben.

Ajánlatunk 2024. május 31-ig érvényes.

Hisszük, hogy a jövő otthona és autója intelligens és energiahatékony.

Kedvezményfeltételek

A képeken szereplő autó csak illusztráció.

Hogyan veheti igénybe egyedi ajánlatunkat?

Nyisson ajtót az eleganciára. Kössön előszerződést egy (vagy több) lakásra a balatonföldvári Porto Bello Residence-ben, és egyenlítse ki a vételár 20%-át 2024. május 31-ig.

Élvezze az egyedülálló kedvezményt. A promóció részvételi feltételekben foglaltak szerint a kedvezmény igénybevételével akár 14 950 000 Ft-ért megvásárolhatja a Mercedes-Benz EQB 250 Limited Edition modellt.

Porto Bello Residence – Időtlen elegancia a kikötő közelében

A Balaton-parti környezetben található prémium lakópark a kortárs elegancia és a természet nyugalmának tökéletes ötvözete. Az apartmankomplexum elemei:

56 prémium lakás: a legmodernebb műszaki és kivitelezési megoldásokkal tervezett, kozmopolita, világos belső térrel rendelkező felsőkategóriás lakások mindegyikéhez tágas saját terasz tartozik, ahonnan remek kilátás nyílik a parkosított kertre. A földszinti lakások privát kertet, a penthouse lakások panorámás teraszt kaptak.

Környezettudatos megoldások: a lakásokat és a közös területeket is a hatékonyság és a fenntarthatóság tükrében tervezték. Napelemek, LED-világítás, elektromosautó-töltők és alacsony üzemeltetési költségű geotermikus hőszivattyúk biztosítják az épület környezettudatos működését.

Tóparti idill elegáns környezetben: a zöldövezet nyújtotta békés környezetben egyszerre élvezheti a kikötő és a strandok közelségét és a kertben kialakított kültéri medence mellett a nyugodt pihenést.

Tekintse meg apartmanjainkat!

Tágas. Karakteres. Elektromos.

A Mercedes-Benz prémium modellje a fenntarthatóság és az energiahatékonyság csúcsa.

Mercedes-Benz EQB 250 Limited Edition – Az elektromobilitás megtestesítője

Miért különleges?
Elektromobilitás akár hosszú távokra is. Egy töltéssel akár 473 km távot képes megtenni. (WLTP szerint: 422-473 km)

Exkluzív kényelem robusztus formákkal. Az utazás kényelméről a tágas és csendes belső tér gondoskodik.

Hatalmas, akár 1710 literes csomagtér

Kecskeméten gyártott modell

Dinamikus hajtáslánc

Integrált szerviz csomag (ISP) 6 évre vagy 150 000 kilométerig, amelyik előbb teljesül költségmentesen végezzük el a gyártó által előírt kötelező szervizeket.

 

Tekintse meg az EQB-modellt!

A képeken szereplő autó csak illusztráció.

Vegye át saját kulcsát, és lépjen be az elegancia és az energiahatékony utazás világába!

A kedvezmény felhasználásának időtartama: 2023. december 11. – 2024. május 31.

A tájékoztatás nem teljes körű, így nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, tehát nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem. A kedvezmény felhasználásának részletes feltételeiről az oldalról letölthető tájékoztatóból informálódhat.  A képeken látható gépjármű illusztráció. Az ajánlatban szereplő modellek részletes felszereltségéről, kérjük, tájékozódjon a Pappas értékesítő munkatársainál.

Tudjon meg többet ajánlatunkról, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Keresse értékesítő kollégánkat!

Kedvezményfeltételek

Szabó Vivien
Sales Manager
+36 70 615 0100, portobello@codic.eu

Pappas Auto Magyarország részéről:
Mányi László
Mercedes-Benz értékesítési tanácsadó
+36 70 513 0966, laszlo.manyi@pappas.hu